Inspectie/Keuringen

OSR-Breda b.v. werkt volgens VCA en is voor de keuringen EKH gecertificeerd. Hierdoor heeft u de garantie dat het keuren en certificeren van uw hijswerktuigen en hijsmiddelen geheel volgens de wet en richtlijnen van de fabrikant worden gekeurd. Zo heeft u maximale zekerheid, optimale veiligheid en bescherming tegen aanspraken.

Wij doen zowel losse eenmalige keuringen, als totale alles-in-1 jaarlijkse keuringscontracten. Neem contact met ons op of doe direct uw aanvraag voor een vrijblijvende opname via onderstaande knop.

Hebt u een kraan maar heeft deze een reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Natuurlijk voor Demag kranen en takels, maar wij repareren ook kranen van andere merken. Onze monteurs zijn opgeleid tot service deskundigen en zijn snel ter plaatse. Elke monteur heeft een eigen servicebus met daarin de belangrijkste Demag onderdelen om zo de kleine reparaties direct uit te kunnen voeren. Heeft hij een onderdeel niet bij zich, dan is dit hoogstwaarschijnlijk beschikbaar in het hoofdmagazijn te Den Haag. Met ruim 15.000 verschillende originele Demag onderdelen op voorraad. Indien er desondanks een onderdeel ontbreekt, worden de fabrieksvoorraden middels een directe computerverbinding aangesproken. Er rijdt dagelijks een vrachtwagen om de lokale voorraden aan te vullen. Met de koeriersdienst kunnen levertijden van enkele uren worden gerealiseerd. Daarnaast staan ervaring en vakmanschap garant voor snelle expertise en deskundig advies.

OSR Breda B.V. is een EKH erkend keurbedrijf. Wij werken met uitgebreide werkvoorschriften en keuringsschema’s gebaseerd op normen uit de Machinerichtlijn, de Arbowet, NEN, DIN e.d. dat geeft duidelijkheid.

Veiligheid staat bij OSR-Breda b.v. hoog in het vandel. Elke keurmeester beschikt over een recente VCA certificaat en de organisatie is VCA * gecertificeerd.